06-1919.2373 copy@josienfrinking.nl
Selecteer een pagina

7 Spirituele Wetten om je leven te verrijken, je geluk te vergroten en je successen te vieren. Mijn Feel Goodie voor jou.
Heb je wel eens een burn out gehad? Ik wel. Een vette. Ook een depressie. Beiden afschuwelijk. Spot aan. Lichtje uit. Been there, done it. Burned the T-shirt.

Ik ben niet de enige. Jij ook niet. De gemiddelde westerse mens is zichzelf vroeg of laat wel een keer kneiterhard tegengekomen. Voorbijgelopen. Overspannen geraakt. Door het leven. Vermoeidheid. Tal van oorzaken. Omdat je moeite had met grenzen aangeven. Door (faal)angst. Omdat je vluchtte voor pijn, in een verslaving bijvoorbeeld.

Helemaal niet erg. Zolang je er maar iets van leert. Er sterker uitkomt.

Het begint met inzicht

Maar hoe keer je nou een depressie of een burn out om naar geluk? Naar succes? Hoe ga je van energie niveau 0, naar 1. Naar 2. Terug naar 8 of 9. Of 10? Naar mijn idee begint alles met inzicht. Met acceptatie. Met bereidheid. Om dit niet meer te willen. Beter voor jezelf zorgen. Verantwoordelijkheid nemen. Aan stress-management doen.

Je gezond voelen én je gelukkig voelen, dat is wat werkelijk succes is. Succes gaat niet (uitsluitend) over veel geld verdienen. Succes is een mindset, een manier van denken. Voelen. Leven. Zijn.
Kan je geluk of succes ooit bereiken door medicatie te slikken? Omdat je overspannen bent? Ik denk van niet. Alhoewel medicatie tijdelijk best kan helpen natuurlijk. Maar uiteindelijk gaat het om het proces in jezelf. Verantwoordelijkheid nemen voor je leven. Aan zelfvertrouwen bouwen. Door persoonlijk te groeien. Aan persoonlijke ontwikkeling doen. Gelukkig zijn begint met jou. Je leiderschap terugnemen.

Voor mij is het boek: De 7 Spirituele Wetten van Succes de ommekeer geweest om die shift te maken. Ik las deze bestseller … zo’n 12, 13 jaar geleden. Sindsdien is het mijn bijbel. Het boek is geschreven door de Indiaas-Amerikaanse holistisch arts en hedendaagse spiritueel leraar Deepak Chopra. Er is ook een audioboek van de 7 Spirituele Wetten, die heb ik volledig stuk gedraaid in de auto. Lange afstanden, lekker luisteren. Ik vond het heerlijk. En nog steeds. Mijn bijbel.

Geen bestemming, wel een reis

De 7 Spirituele Wetten van Succes zijn gebaseerd op eeuwenoude wijsheden. Die gemoderniseerd zijn naar de 21e eeuw. Zodat ze heel praktisch toepasbaar zijn. Bijdragen aan meer geluk. Meer gezondheid. Je leven tot een succes maken. Ik heb er een hele mooie graphic van laten maken voor je. Mijn Feel Goodie geschenk aan jou.

Succes is geen bestemming. Het is een reis. Succes is iedere dag een beetje gelukkiger worden. Vandaar dat succes en geluk hand in hand gaan. Als twee boezemvrienden. De 7 Spirituele Wetten van Succes is voor mij aanleiding geweest om dieper te gaan graven. Soul searching. Mezelf beter te leren kennen. Ontdekken eigenlijk! Onder al die lagen van overtuigen, conditionering en echo’s uit het verleden.

De uitgang naar binnen

Ik ben gaan leren mediteren. Echt mediteren. Niet met een muziekje op m’n ogen sluiten. Maar écht diep, diep naar binnen keren. Volgens de Deepak Chopra methode. Met mijn eigen mantra. Ik ben bij Deepak in de leer gegaan. En in 2011 gecertificeerd meditatiedocent geworden. In de Primordial Sound Methode. Ik kan uit eigen ervaring vertellen: geen enkele meditatie gaat zo diep als deze Primordial Sound meditatietechniek. I love it. Sterker nog, ik weet zeker dat als ik niet had leren mediteren en niet op dit spirituele pad was gegaan, mijn leven niet zo rijk was als ‘ie nu is. En dat is een hele vette understatement. Ach, wat lul ik nou, ik denk dat ik er een einde aan had gemaakt. Zo diep zat ik in een dal.

Elke levensfase zijn eigen doel

Tot mijn 30e was ik een materialistisch modepoppetje. Die mensen beoordeelde op wat ze hadden. Niet op wie ze waren. Ik liep op een automatische piloot door het leven, vast in mijn overtuigingen. Maar dat wist ik toen niet. Als tiener ben je aan het groeien. Ontwikkelen. Als twintiger wil je alles. En als dertiger kom je tot bezinning. Om je voor te bereiden op de rest van je volwassen leven. Zo zie ik dat zo ongeveer.

Tegenwoordig ben ik hot babe af en wijze vrouw rijker. Hooggevoelig. Kalm. Intuïtief. Intelligent. Heldervoelend. Dit zijn kwaliteiten die ik altijd in me heb gehad. Zoals veel mensen deze kwaliteiten in zich hebben. Maar op ons pad naar volwassenheid komen we hobbels en obstakels tegen. De bekende bergen en dalen. En wie van een mooi uitzicht houdt, die zal die berg moeten trotseren. Karakter bouwen. Dat is een kwestie van willen.

In mijn optiek krijg je bepaalde levenslessen op je pad, omdat je voor iets groots geboren bent. Hoe zwaarder je training in het leven, hoe grootser jouw bijdrage hier bedoeld is.

Meesterschap

De 7 Spirituele Wetten van Succes hebben mij aangezet om dat pad van training, van persoonlijke groei en bewustwording op te gaan. Om mezelf steeds meer te ontdoen van oordelen, dualiteit en te bekwamen in meesterschap en transformatie. En jee, dat voelt zoo fijn!

Ons hoogste doel is Verlichting. Sommigen zullen dit een moment ervaren. Anderen wellicht nooit. En beiden is goed. Iedereen mag zijn eigen pad bewandelen. In zijn eigen tempo. Op zijn eigen bewustzijnsniveau. Maar wil je groeien, omdat je vastloopt in je leven? Of omdat je levensvragen hebt? Of omdat je merkt dat je toch die persoonlijke ontwikkeling weer op wilt pakken? Dan wil ik je graag helpen. Met de 7 Spirituele Wetten van Succes. Zodat je deze praktisch kan toepassen in je werk en in je leven.

Je krijgt de 7 Spirituele Wetten van Succes  van mij als Feel Goodie cadeau. Om je die reminder te geven. Print ‘m uit. Hang ‘m op, op een plek waar je er dagelijks aan herinnerd wordt. Dat jij, wij, voor iets groots geboren zijn.

Download ‘m hier: 7 Spirituele Wetten van Succes geschenk