06-1919.2373 copy@josienfrinking.nl
Selecteer een pagina
Sinds kort heb ik een hele leuke samenwerking. Ze is een soort ideale klant. Geeft workshops. Trainingen. Is spreker. En coach. Haar spreekwoordelijke plank ligt altijd vol met ideeën. Met potentieel. Maar door tijdgebrek komt het daar niet van. Blijft de plank vol. Voller. Volst. Zakt bijna door.

Uurtje investering

Ze vertelde mij één van haar ideeën. In een uurtje. Informeel. Ik stelde een paar vragen. Vroeg of ik dat idee mocht uitwerken. Voor haar. Twee dagen later was de tekst voor haar salespage klaar.

Dat was alles. Uurtje investering.  Van haar tijd.

Zelluf doen niet altijd slimme keuze

Had ze het zelf gedaan, die salespage schrijven – wat ze prima kon, dan had het rustig nog drie maanden geduurd. Of langer. Was die plank uiteindelijk doorgezakt. Misgeslagen. Om nachtmerries van te krijgen. Want het achtervolgde haar. Die volle plank. Met ideeën. En frustraties. En dat drukte. Een beetje. Steeds zwaarder. Op alles. Stomme plank.

Toen ze mijn werk voor haar salespage las was ze Over the moon. Bijna in tranen zo blij. Het had haar van het eerste tot het laatste woord gegrepen. Zo goed, ze wilde meer!

Zeg maar wanneer

Er is ruimte op haar plank gekomen. De workshops, de lezingen, de presentaties en de trainingen rollen er één voor één vanaf. In rap tempo. Alles, vanwege dat ene uurtje. Wéken bespaard. Nu geeft ze in die weken workshops. En lezingen. Die vol zitten. Er anders misschien wel nooit waren gekomen. Rinkelende kassa.

Waardevol uurtje dus.

Samenwerking uit duizenden

Ik ben enorm blij dat ik dit voor haar kan doen. Mag doen. En zij is enorm blij met mij. Een samenwerking uit duizenden. Want weet je, het is zo zonde wanneer goeie ideeën blijven liggen. Het is niet nodig. Het kost je zoveel meer: Frustraties. Energie. Kopzorgen. Ten kostte van dat waar je geld mee verdient. Is dat het je dat waard?

Of liever dat waardevolle uurtje? Met mij.

Stop met klungelen

Kijk, het is vrij simpel: Een kapper knipt ook zijn eigen haren niet. Hij kan het misschien wel, zelf, met schaar en in spiegelbeeld. Klooien. Maar het blijft geklungel. Kost hem minstens twee keer zoveel tijd. Waarom zelf doen als je het aan liefdevolle en professionele handen kan geven? Die de jouwe verlichten.

Herken jij je in mijn klant? Of herken je jezelf in deze kapper.. Karel? Begint jouw plank ook aardig te zwichten onder het gewicht van jouw frustraties? Die je ideeën overschaduwen?

Heb je geen tijd, geen inspiratie, geen zin of geen mogelijkheid, om zelf je website, salespage of social media aan te pakken? Wat zo belangrijk voor je sales is. In slechts een zinvol uurtje ben je hier vanaf. Kan je het loslaten. Creëer je ruimte. Wordt het met passie en kunde opgepakt. Gepolijst aan je teruggegeven.

Knecht van Karel de Kapper

En denk je nu dat niemand anders jouw gedachten, jouw passie, jouw boodschap zo goed kan overbrengen als jij? Die kappende Karel de kapper, die had toevallig een kappende knecht? Die veel knapper dan Karel de kapper kappen kon. Sla jij liever de plank mis? Of met een ferme glimlach raak?