Selecteer een pagina

WEB COPY DONE FOR YOU

Jouw website met copywriter Josien Frinking

Ligt jouw plank vol met ideeën en zou je die dolgraag uit willen werken tot een smashing aanbod en op je website willen zetten? Maar kom je er door tijdgebrek gewoonweg niet aan toe….

Verzand je in je teksten en raak je het overzicht en daarmee jouw mojo kwijt, want WAT en HOE wilde je het ook alweer verwoorden?

Besteed je webcopy uit aan mij. Het kan je grootste tijdwinst en opluchting zijn. Want hoe lekker en fijn is het om de lol voor het ondernemen terug te krijgen ipv zuchten en steunen op tekst?

Energie. Blijdschap. Vrij voelen!

Ze zorgt dat de teksten een verlengstuk zijn van mij.

Tijdens een Mastermind zag ik Josien aan het werk met teksten, die zo waanzinnig snel uit haar creatieve geest zo op haar computerscherm rolde. De combinatie die ze weet te brengen tussen kundigheid en de meest passende woorden die een tekst zeer lekker leesbaar EN aantrekkelijk maken, is werkelijk uit de kunst. Meteen was ik gecharmeerd van haar werk. Ik ben Josien gaan inschakelen om voor mij en mijn bedrijf teksten en salespages te schrijven. Ze zorgt dat de teksten een verlengstuk zijn van mij. Klasse. En IN STIJL. Ik houd een hoop tijd over. Ze weet de energie die ik bedoel over te brengen. Het spaart me dus tijd, geld en energie.

Reggy Nelissen

Business Mentor, Flow Focus

WEBCOPY DONE FOR YOU

 

1

Gratis intake gesprek

 • Via Zoom of telefonisch
 • Matcht onze energie?
 • Aan de slag dan!

2

Strategische sessie 

 • Vragenlijst
 • Verdiepingssessie
 • Missie & Message

3

Werk in uitvoering

 • Copywriting
 • SEO-proof
 • Conversiegericht

4

Feedback

 • Via mail of telefonisch
 • Redigeren
 • Eindresultaat vieren!

OVER JOSIEN

Strategisch Copywriter 

Copy done for you | Websitepackage | Josien Frinking

Ik ben Josien Frinking, 

PAKKET

WOORDEN DIE VERKOPEN

OUDE PARKLAAN 111

1901 ZZ CASTRICUM

 

© 2020 woordendieverkopen.nl

BELANGRIJKE SHIZZLE

Algemene voorwaarden

Privacy Statement

Disclaimer